Museu Guilleries

Museu Guilleries

Museu Guilleries

El Museu Guilleries és l’espai d’exposició i conservació del patrimoni històric i paisatgístic de la vila. El seu objectiu és donar a conèixer l’entorn i ajudar a entendre i respectar els valors de les Guilleries per conservar, protegir i millorar el municipi.
Ubicat al casc antic del poble, concretament a l’antiga seu dels roders construïda l’any 1920, el Museu Guilleries dóna a conèixer l’entorn a través de la interpretació dels seus ecosistemes i amb l’ajuda de diorames, esquemes, fotografies o suport audiovisual. Ho fa també amb la flora i la fauna més representativa de la zona, de manera que incentiva l’interès per aquest massís i el bon ús de l’espai natural d’un territori.

L’objectiu principal del Museu Guilleries és arribar més enllà de les quatre parets del local, ser un museu viu i actiu i convertir-se en alguna cosa més que l’espai físic que ocupa.

El Museu Guilleries també s’encarrega d’organitzar i guiar les diferent rutes del municipi, i els tallers i les fires relacionades amb la natura i l’educació ambiental.

Horaris:

Dilluns tancat
Dimarts a divendres de 10h a 13h30m  tarda de 15h a 18
Cap de setmana i festius de 11h a 14h

Localització

Dades de contacte Pl. Dr. Robert, s/n
17403  Girona
Selva

Telèfon
972 869 447
Website
http://www.santhilari.cat/viure-a-la-vila/medi-ambient/191-museu-guilleries
e-mail
museuguilleries@santhilari.cat