Bed&Breakfast Montjuïc

Bed&Breakfast Montjuïc

c/ Onze de setembre, 1
17007 - GIRONA - Girona
E-mail: reserva@montjuicbb.com
Telèfon: 972 42 77 71 / 606 99 89 55

Com arribar-hi
Web oficial
Bed&Breakfast Montjuïc

Facebook
Bed&Breakfast Montjuïc

L'Espai

El Bed&bBreakfast de Montjuïc, fundat l'any 2012, és una casa burgesa d’estil neoclàssic a la zona residencial del Parc de Montjuic, només a 5 minuts caminant del centre històric orientada amb les vistes més espectaculars de Girona : la Catedral, el Montseny i fins i tot del Pirineu. Es allà on la MaCarme va créixer i ara després de molt rodar ,amb en Miquel han decidit reformar-la. Amb molt d'afecte han aconseguit conservar la noblesa dels materials originals, fent que la llum envaeixi l’espai i converteixi cada estança en una gran finestra a la ciutat de Girona. Sentir que es preocupen per tu , que el luxe es troba en els petits detalls és el que ofereixen a casa seva; Un espai comú ple de llum ,obert i còmode amb sofàs on poder mirar una pel.lícula, llegir, conectar-se a internet, jugar a cartes, prendre una copa a “l’ honesty bar “, tot envoltat pel jardí, el seu petit hort urbà ecològic i la seva piscina.  

 

Habitacions 

La casa disposa de 5 habitacions dobles, dues d'elles són Junior Suites i una d'elles és un loft de 40m2. Unes habitacions fantàstiques que no us podeu perdre!

Totes les habitacions tenen TV, aire condicionat i calefacció, mini-bar, wi-fi gratuït, assecador de cabell i servei de bugaderia.  

 

Altres serveis 

A més, pots aparcar gratuïtament i tenen pàrquings per bicicletes.

Hi ha servei d'esmorzar per un aforament de 12 persones i l'esmorzar es serveix de 8:00 a 11:00.