Restaurant Abril

Restaurant Abril

Tipus de cuina

mercat


c/ Sta. Clara, 27
17003 - GIRONA - Girona
E-mail: restaurant.abril@gmail.com
Telèfon: 972 41 10 55

Com arribar-hi
Web oficial
Restaurant Abril

Instagram
Restaurant Abril

El restaurant

Vam començar la nostra activitat l’any 2000. El nostre repte principal va ser proposar un menú sa i equilibrat que oferís un bon ventall de possibilitats que permetessin satisfer les vostres necessitats. La nostra cuina és elaborada diàriament amb producte fresc i basada en els plats tradicionals de la nostra terra i de tot l'àmbit de la mediterrània. El nostre local està ubicat en un antic convent. Parets, voltes de pedra i elements arquitectònics de diferents èpoques que ens insinuen diversos usos al llarg de la seva història. La decoració, eclèctica i personal, no pretén més que donar-vos una mica d'intimitat i que us sentiu com a casa.

 

Horaris

Obrim de dilluns a dissabte. Al matí fem esmorzars, al migdia el menú diari i les nits de divendres i dissabte us oferim la possibilitat d'assaborir els plats de la carta acompanyats d'un bon vi de la terra, i a l'estiu no us podeu perdre el plaer de gaudir la nostra Terrassa amb un bon còctel.

 

Situació

Ens podeu trobar al centre de la ciutat de Girona, al carrer Santa Clara, entre el Pont de Pedra i el Pont de Ferro, molt proper al Museu del Cinema.