Skip to content

Experiències

Girona cultural: els 6 museus a visitar

Girona és una ciutat de Museus, per la seva història i gran llegat cultural.

1. Museu d’Arqueologia de Catalunya a Girona

Museu d’Arqueologia de Catalunya Girona, un monestir, exemple notable del romànic català, amb un valuós fons arqueològic per descobrir la història més antiga de l’home, des del paleolític fins a època medieval.

Font i Autor: Museus.Girona.Cat

2. Museu d’Art de Girona

Museu d’Art de Girona, col·lecció excepcional d’art gironí i català -escultures, retaules i pintures del romànic al noucentisme- a l’edifici històric del Palau Episcopal de Girona. Un viatge als nostres orígens.

Font i Autor: Museus.Girona.Cat

3. Museu d’Història de Girona

El Museu d’Història de Girona, és un recorregut per la història de Girona, des del temps de la fundació fins a la contemporaneïtat a través de diferents objectes i relats i protagonistes diversos. El museu ocupa un antic convent caputxí, del segle XVIII, i conserva alguns espais emblemàtics, com ara la cisterna o el cementiri.

Font i Autor: Museus.Girona.Cat

4. Museu d’Història Jueva

El Museu d’Història Jueva, situat al mateix espai que la darrera sinagoga de Girona (1492), recull la història de les comunitats jueves de la Catalunya medieval. Un recorregut estimulant per descobrir una cultura que és part indissociable de la història de la ciutat.

Font i Autor: Museus.Girona.Cat

5. Museu del Cinema Col·lecció Tomàs Mallol

Museu del Cinema Col·lecció Tomàs Mallol, Viuràs i veuràs la història de la imatge en moviment, del teatre d’ombres al cinema, a través de la Col·lecció Tomàs Mallol. Una exposició interactiva, lúdica i educativa, atractiva per a tots els públics.

Font i Autor: Museus.Girona.Cat

6. Casa Masó

La Casa Masó és la casa natal de Rafel Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l’única oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona.

Font i Autor: Museus.Girona.Cat

Altres coses a fer a Girona

Vols promocionar-te al nostre web?

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!