Skip to content

Hotel Ciutat de Girona

Serveis ·

Girona

0 - 50
Disposa d'allotjament
(44)
Cuina pròpia
C/ Nord, 217001Girona- Girona
972 48 30 38

L’Hotel Ciutat de Girona, situat al centre històric i cultural de la ciutat,  a l’alçada del pont d’Eiffel, a 2 minuts a peu de la majestuosa Catedral, i envoltat d’alta gastronomia, així com de diversitat de comerços.Un establiment de 4 estrelles, amb 44 habitacions i una sala de reunions de 30 m2.

Un esdeveniment és una de les millors formes de comunicar-se eficaçment en distàncies curtes. Hi treballem de manera directa llaços tan importants com la motivació, la confiança o l’intercanvi de coneixements. A l’Hotel Ciutat de Girona, posem a la seva disposició un espai exclusiu dins de les nostres instal·lacions, habilitat per acollir reunions d’empresa, workshops, jornades de formació, presentacions de producte, dinars de networking …

Un lloc perfecte en el qual podrà organitzar tot allò que desitgi, amb totes les prestacions que necessita, i amb l’assessorament personalitzat del nostre equip tècnic.

La sala de 30 metres quadrats, es pot muntar com a taula imperial, amb capacitat per a 10 persones, taula en U, amb capacitat per a 14 persones i com a teatre, amb capacitat per a 30 persones.

Escull on quedar-te a dormir Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!