Skip to content

Hotel Nord 1901

Serveis ·

Girona

50 -100
Disposa d'allotjament
(25)
Cuina pròpia
C/ del Nord, 7-9, Girona, Cataluña, 17001
972 41 15 22

Situat al cor històric i comercial de Girona, en un edifici antic que ha estat completament restaurat el 2009, l’Hotel Nord 1901 Superior Girona ofereix habitacions sofisticades i apartaments còmodes equipats al més mínim detall.

L´Hotel Nord 1901 Superior Girona disposa de l´únic jardí amb piscina del centre de la ciutat, així com de diverses sales de conferències amb accés directe al jardí que permeten celebrar tot tipus de reunions i esdeveniments.

Els nostres hostes estaran allotjats a un antic edifici que ha respectat l’essència del nucli antic de Girona. Els colors, materials, espais i dissenys de l’Hotel Nord 1901 Superior han estat elegits amb un únic objectiu: aconseguir la màxima satisfacció dels nostres hostes.

L´exclusivitat de l´allotjament es transmet a cada detall, al tracte personal amb la seva família propietària, a les instal·lacions àmplies i confortables i al nostre fantàstic esmorzar Bufet amb productes típics catalans. Un espai únic creat perquè els nostres hostes se sentin com a casa.

Escull on quedar-te a dormir Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!