Skip to content

Hotel Palau de Bellavista by URHHOTELS

Serveis ·

Girona

Més de 100
Disposa d'allotjament
Cuina pròpia
Aparcament
Pujada Polvorins, 1 Girona
872 08 06 70

L’Hotel Palau de Bellavista és l’establiment ideal per a tota mena de reunions, convencions i celebracions. La gran capacitat de les set sales i la terrassa de 700 m2 amb piscina permet una gran versatilitat per a qualsevol tipus d’esdeveniment i els dóna una brillantor especial.

L’hotel és considerat l’espai millor preparat de la ciutat per a esdeveniments empresarials i de MICE gràcies a la capacitat de les sales i de pàrquing, a les prestacions tecnològiques audiovisuals i de projectors, a l’àmplia oferta gastronòmica ia les sales, amb tota mena de capacitats i muntatges per satisfer des d’una petita reunió fins a una presentació de producte oa la gran convenció anual de la seva empresa.

Ja sigui per a un casament, aniversari, bateig, comunió o qualsevol altre esdeveniment social que reuneixi família i amics, l’Hotel Palau de Bellavista és una garantia de satisfacció i qualitat per fer brillar l’esdeveniment. Disposa d´una variada gamma d´oferta gastronòmica que s´ajusta a tots els pressupostos.

Girona és un territori immillorable per a la pràctica del ciclisme, del running i d’altres activitats a l’aire lliure, per la qual cosa s’ha convertit en el bressol d’aquest tipus d’esports i que avui dia aplega un gran nombre d’activitats i esdeveniments relacionats amb aquestes activitats, fet que converteix l’Hotel Palau de Bellavista en centre de celebracions i en lloc preferit d’allotjament dels esportistes participants.

Tant si sou un professional o una agència especialitzada, com si voleu venir sol, amb el vostre grup d’amics o en parella, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Disposem de bufets i menús dissenyats per a esportistes i practicants.

Escull on quedar-te a dormir Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!