Vés al contingut

L’Estanc Nou

Cuina de mercat, Cuina tradicional ·

Estanyol

El restaurant Estanc nou es troba situat a Estanyol, que pertany al terme municipal de Bescanó. Ens localitzeu a les proximitats de Girona, Santa Coloma de Farners i de l’Aeroport de Girona.

El Restaurant disposa d’un gran aparcament i d’una àmplia zona exterior, adaptada per l’oci dels més petits (cistella de bàsquet, porteries de fútbol i gronxadors). Restaurant d’àmbit familiar antigament situats durant molts anys al mig del poble al costat de l’església, i que l’any 1994 va construir un restaurant nou a l’entrada del poble, d’aquí el nom d’Estanc Nou…

Per les èpoques de més calor disposem també de dues terrasses cobertes, una d’elles dirigida als diferents àpats i l’altra al divertiment (futbolins, ping-pong, etc).

Les instal·lacions interiors del restaurant consten d’un bar (amb servei d’estanc), amb dues sales, una d’elles amb projector i gran pantalla adequat per a les celebracions de grups. Cadascuna d’aquestes sales disposa de calefacció, aire condicionat, i estan correctament adequades per a gent amb mobilitat reduïda. A més, els fanàtics del fútbol poden gaudir (durant tota la temporada) dels diferents partits amb pantalla gegant. Per últim, també disposem de dues pistes de tenis amb vestidors, per llogar a hores, amb enllumenat, pels aficionats a aquest esport.

Crta. Estanyol, s/n - 17182, Estanyol
972 44 05 24

Descubre otros restaurantes de Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!