Skip to content

Restaurant Grions

Cuina de mercat, Cuina tradicional ·

Sant Feliu de Buixalleu

L’Espai

Situats a Sant Feliu de Buixalleu, entre Hostalric i Arbúcies, Restaurant Grions compta amb el millor equip de professionals de la restauració, a on la seva màxima fi és la innovació culinària. És per això que introduïm un producte autòcton de la comarca de la Selva, el “Salsafí”. Disposem d’uns magnífics salons i d’uns extensos jardins amb àmplia capacitat per acollir qualsevol tipus de celebració familiar, casaments, batejos, comunions, així com per a actes, colles o empreses.

Alhora, els més petits podran gaudir d’una zona infantil àmplia i de diferents zones per a permetre el seu esbarjo amb total tranquil·litat per part dels pares i familiars.

Horaris

Obert des de les 13 h a les 16 h. Dilluns tancat excepte festius i vigílies. Tancat a les nits excepte taula reservada (mínim 4 pax.).

Com arribar

Hi ha tres maneres diferents d’arribar al Restaurant Grions: La primera possibilitat és agafar l’autopista AP7 fins a la sortida 10 (Hostalric), agafar la variant direcció a Arbúcies i a uns 3 km a peu de carretera, es troba el restaurant (GI 553 al km.5). La segona, és per l’Eix Transversal (C-25) sortida Arbúcies (209), i direcció a Hostalric (GI 553 al km.5). La tercera, és la C-251 fins a arribar a Hostalric agafar la rotonda amb direcció a Arbúcies, i a uns 3 km a peu de carretera, es troba el restaurant (GI 553 al km.5).

Crta. Hostalric - Arbúcies, km.3 - 17451, Sant Feliu de Buixalleu
972 86 51 21 (12,Antoni Creus)

Descubre otros restaurantes de Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!