Skip to content

Hotel Carlemany

Serveis ·

Girona

Més de 100
Disposa d'allotjament
(90)
Cuina pròpia
Aparcament
Plaça Miquel Santaló, 17002
972 21 12 12

A l’Hotel Carlemany destaquem pel nostre tracte personalitzat i la confecció a mida dels esdeveniments, reunions, banquets, festes i tota mena de celebracions.

Esdeveniments socials

A l’Hotel Carlemany podran celebrar tota mena d’actes com festes, banquets, comunions, bateigs i casaments dins d’un marc acollidor i refinat. La noblesa dels seus materials i un esmerçat servei contribueixen a crear un ambient agradable per als seus convidats.

Per a banquets i celebracions familiars oferim la possibilitat de gestionar els arranjaments florals, serveis musicals, impressió de minutes, equipament audiovisual, personal tècnic, servei de seguretat, servei d’hostesses, servei de restauració… i vostès podran gaudir de l’acte com un convidat més.

Esdeveniments corporatius

Equipament audiovisual, equips de traducció simultània, personal tècnic, intèrprets, servei de seguretat, servei d’hostesses, servei de restauració, són alguns dels múltiples serveis que el nostre equip de professionals tindrà el plaer d’oferir-los. Podem organitzar-los, un programa per als acompanyants, com visites guiades o activitats lúdiques o esportives.

Escull on quedar-te a dormir Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!