Skip to content

Can Peret

Cuina d'autor, Cuina de mercat ·

Cassà de la Selva

Gaudim del millor de la nostra terra i del nostre entorn, fent homenatge a la cuina tradicional catalana amb una actitud i caràcter d’avantguarda, buscant la sorpresa a la cuina i al plat. Textures, sensacions i plaer per satisfer el paladar, compartint moments i il·lusions.

Filosofia a la cuina

Un restaurant gastronòmic d’alt nivell amb productes de qualitat i de proximitat, posant en valor el que els nostres productors de la zona conreen per gaudir d’una autèntica experiència sensitiva.

L’espai

Can Peret és una Masia catalana de pedra, acollidora, confortable i restaurada al detall, que disposa d’un entorn excepcional format per una zona chill out situada a la Pineda-Terrassa de Can Peret (amb servei de bar i banys independent), gran esplanada verda per a esdeveniments d’exterior i d’esbarjo varis (tals com casaments, espectacles, sopars d’estiu, etc), escenari de pedra, barbacoa XXL, zona ajardinada amb font, cascada, balconet panoràmic i un munt de detalls singulars i peculiars empremta de la casa!

Esdeveniments

Els diversos espais interiors de la masia Can Peret i els seus jardins estan dissenyats per compartir àpats, reunions, celebracions privades o qualsevol tipus d’esdeveniment corporatiu en un entorn molt agradable, amb instal·lacions audiovisuals i wifi.

Consulteu les opcions de menús per a grups, propostes pensades per celebrar el que desitgis compartint moments i gustos!

Situació

Can Peret gaudeix d’una ubicació privilegiada i molt ben connectada: es troba arran de la carretera C-65 a l’altura de Cassà de la Selva, a 10 minuts de Girona ciutat, a 10 minuts de l’aeroport de Girona-Costa Brava, a 20 de la Costa Brava, a 10 de l’estació de tren de Caldes de Malavella, a 15 de l’estació de tren/AVE de Girona i a 10 minuts de l’AP-7 (sortida Riudellots de la Selva o sortida de Salt).

Veïnat de Llebrers, 30 - 17244, Cassà de la Selva
972 46 22 77

Descubre otros restaurantes de Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!