Per què associar-se

Serveis que ofereix l'Associació

Com a col·lectiu que representa el sector hoteler i restaurador de la ciutat, ens comprometem a defensar els interessos del sector davant les institucions. A part, també oferim els següents punts:

 • Assessorament

  L’Associació ofereix un servei d’assessorament fiscal, laboral, mercantil i administratiu per tal de facilitar i orientar els dubtes que tinguin els nostres associats. Aquest serveix es pot oferir gràcies a la col·laboració d’empreses externes i de la informació que disposa el nostre equip.

 • Informació

  Des de l’Associació s’envien comunicats i circulars, estudis, informes, novetats normatives, notícies, i estadístiques de manera periòdica per tal de mantenir els nostres establiments informats sobre tots aquells temes que són dels seu interès.

 • Formació

  L’Associació d’Hostaleria de Girona organitza, promou i recomana cursos formatius per tal de millorar i ampliar els serveis i coneixements dels nostres associats.
  Alguns d’aquests cursos són promoguts des de la pròpia associació i d’altres són organitzats per empreses externes amb la nostra col·laboració.

   

   

 • Campanyes i activitats

  L’Associació organitza campanyes de promoció com són:

  Girona10

  Setmana Gastronòmica Gironina

  Gastroflors

  Mostra de tapes

  Destapa’t

  Totes elles destinades a mostrar el talent i la qualitat culinària dels nostres restaurants i per donar a conèixer els nostres establiments hotelers.

  A part, l’Associació també participa i té representació en actes d’àmbit local, comarcal, provincial, estatal i a nivell europeu. A part, també es present a fires, exposicions i mostres gastronòmiques amb l’objectiu de promocionar els establiments associats.

   

 • Servei de premsa i comunicació

  L’Associació d’Hostaleria de Girona organitza rodes de premsa, presentacions, accions de promoció relacionades a les campanyes de promoció que organitza. Així com també s’encarrega de la gestió de premsa i de xarxes socials per donar a conèixer les activitats pròpies que es desenvolupen dins l’Associació.

 • Descomptes i Convenis

  Treballem per aconseguir descomptes i condicions especials concedides per empreses distribuïdores, entitats bancàries o per empreses col·laboradores que afavoreixin els nostres associats. Aquests descomptes o aquestes col·laboracions queden plasmats sota un conveni de col·laboració.

 • Subvencions

  Gràcies als nostres assessors externs estem al cas de les subvencions disponibles i les posem en coneixement dels nostres associats.

 • Oficina de turisme

  L’Associació d’Hostaleria treballa conjuntament amb l’Oficina de Turisme de la ciutat per tal d’esdevenir un pont entre el turista o el visitant i els establiments associats per tal de donar-los a conèixer.

 • Visibilitat per al teu negoci

  Web: Formar part de la pàgina web de l’Associació serveix per donar informació i promocionar el teu establiment individualment i col·lectivament.

  Xarxes Socials: En plena explosió de l’era digital, l’Associació d’Hostaleria disposa de diversos perfils a les xarxes socials que serveixen d’aparador i trampolí per apropar la informació de les activitats que es porten a terme col·lectivament i a nivell de negoci als seguidors.