Vés al contingut

Suport Incondicional als Pagesos

Divendres, 2 febrer 2024

Des de l’Associació Hostaleria Turisme i Restauració de Girona, volem  expressar el nostre ferm suport i solidaritat cap als pagesos, agricultors i treballadors del camp en aquests moments desafiadors. Reconeixem i valorem profundament la tasca essencial que exerceixen per mantenir la seguretat alimentària i contribuir al benestar de la societat.

L’hostaleria de Girona, amb la seva diversitat de restaurants, hotels i establiments gastronòmics, depèn en gran mesura de la dedicació i la tasca dels agricultors que cultiven els productes essencials que donen vida als nostres plats

Enmig dels reptes actuals, els pagesos s’enfronten a diverses dificultats que n’amenacen el suport i l’estabilitat de les nostres comunitats. La incertesa climàtica, la sequera, els canvis en les polítiques agrícoles i els desafiaments econòmics han posat a prova la tenacitat dels qui dediquen les seves vides a cultivar la terra.

Com a societat, és imperatiu reconèixer la importància vital de l’agricultura i la dedicació incansable dels pagesos per garantir la disponibilitat d’aliments frescos i nutritius a les nostres taules. És el moment d’unir-nos en suport i  destacant-ne el paper crucial.

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!