Vés al contingut

6 Restaurants amb menú diari

Divendres, 2 setembre 2022

Qualsevol excusa és bona per sortir a dinar fora de casa. Sigui per aprofitar el dia de festa o per no haver de cuinar durant la setmana, moltes vegades cerquem restaurants que ens puguin servir un bon àpat en el dia a dia.

Existeixen molts de restaurants especialitzats en elaborar menús diaris que varien segons els productes de temporada, per tal d’oferir nous plats als seus clients.

A Girona es poden trobar molts restaurants que ofereixen menú diari, entre els quals:

Bar Restaurant Aiguaviva, situat al poble d’Aiguaviva, ofereix menú diari elaborat amb productes del territori i de temporada que canvia amb les estacions. Cuina tradicional catalana i de mercat.

L’Altell, situat al centre de Girona, al costat de la Plaça del Lleó i del mercat de la ciutat, ofereix plats elaborats amb productes frescos, de qualitat i de km.0. Compta amb una àmplia terrassa i serveis de cafeteria.

L’Entrama, situat al carrer de Salt, restaurant amb serveis de cafeteria obert des de l’esmorzar fins el sopar. Ofereix menú diari així com entrepans, tapes variades i pastes dolces per esmorzar i berenar.

Saratoga Barcelona, situat a la carretera Barcelona, té una cuina variada amb plats elaborats amb productes frescos i de temporada. Ofereix menú de migdia i menú de nit, així com plats variats a la carta.

Saratoga La Salle, situat al carrer Sant Joan Baptista La Salle, en ple centre de la ciutat, ofereix menú diari tant al migdia com al vespre, així com serveis de cafeteria. Tot pot ser degustat a l’interior o a la terrassa.

Restaurant Hotel Ibis, situat a l’interior de l’Hotel Ibis Costa Brava de Girona, ofereix serveis de cafeteria i de restaurant als clients de l’hotel i al públic en general.

Així doncs, si no tens ganes de cuinar, cerca el menú més pròxim i gaudeix menjant!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!