6 Restaurants de Cuina Italiana a Girona

Dilluns, 4 abril 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

Pizza, pasta i tiramisú, són els plats que ens venen a la ment quan pensem en cuina italiana, però hi ha molt més.

La gastronomia d’Itàlia és rica en verdures, hortalisses i llegums, amb salses variades i gran quantitat de pastisseria i dolços en general.

Per tastar la millor cuina italiana, no et perdis els seus millors representants a Girona:

Dolce Vita, situat al centre de Girona és un restaurant per gaudir de productes frescos i de temporada en un ambient càlid i acollidor.

La Gioia Restaurant & Pizzeria, és el restaurant ideal per a àpats en grup. Amb amics o família, tasta les millors pizzes cuites al forn de llenya.

Restaurant Kroker’s, el restaurant perfecte per sortides amb nens. Acollidor i familiar, s’hi poden degustar especialitats italianes i alhora seguir la temporada de futbol.

Restaurant L’Arcada, restaurant especialitzat en pizzes, pasta i pastes, amb una gran terrassa al centre neuràlgic de la ciutat, la Rambla de la Llibertat.

Restaurant Pizzeria Cocolino, Obert des del 1992, ofereix cuina italiana completament artesanal amb productes autòctons i de temporada.

Restaurant Tagliatella, situat al barri vell de Girona, és el restaurant ideal per a gaudir de la gastronomia italiana en parella.

Tasta la millor cucina italiana sense sortir de Girona!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!