Vés al contingut

La Fonda d’El Foment

Càtering ·

Girona

Més de 100
Cuina pròpia
Carrer dels Mercaders, 6, 17004
972 210 776

A la Fonda d’El Foment hi ha diferents espais en els que celebrar esdeveniments, reunions i trobades en grup.

La sala de la literatura, dedicada a Montserrat Roig, escriptora i periodista, un dels noms més representatius de la prosa contemporània en català, ferma defensora del feminisme i de la memòria històrica.

La sala de la música, homenatge a Biel Majoral, cantautor i activista cultural que ha recuperat música i lletres tradicionals mallorquines i ha escrit composicions pròpies que reflexionen sobre Mallorca i els Països Catalans. Allà hi trobareu també una col·lecció de vinils representativa de la història de la música dels Països Catalans.

La sala dedicada a la història de la Fonda d’El Foment ens recorda la figura d’Eva Serra, historiadora i activista política, lluitadora destacada del moviment independentista i peça clau en l’estudi de la història dels Països Catalans.

La sala dedicada al món de l’art català, que té com a protagonista Andreu Alfaro, escultor de formació autodidacta que treballa amb materials industrials per recuperar el caràcter públic i commemoratiu de l’escultura abstracta. També és una sala d’exposicions temporals, on aniran exposant la seva obra diverses i diversos artistes dels Països Catalans.

Escull on quedar-te a dormir Girona

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!