Stay in Girona

Stay in Girona

c/ del Carme, 73 (adreça
17003 - GIRONA - Girona
E-mail: hello@stayingirona.com
Telèfon: 680 299 397

Com arribar-hi
Web oficial
Stay in Girona

Diuen que Girona enamora, i, sincerament, nosaltres també ho sentim així…. a Stay in Girona volem ensenyar-te perquè moltíssimes persones creuen que aquesta terra té tant d’encant, i perquè puguis experimentar-ho, et posem en contacte amb artesans de la zona que fan cursos i tallers per visitants, el turisme creatiu és la millor manera de descobrir el millor de la ciutat, de la seva artesania i gastronomia.

Promovem els productes de quilòmetre zero i recolzem els productors locals, defensem el millor que tenim i t’ho ensenyem, per això cada apartament té el nom d’un producte de la nostra gastronomia, volem que et sentis com a casa, a casa nostra. Donem la benvinguda a tothom, som una empresa gayfiendly, i volem convidar-te a descobrir perquè ens enamora Girona, véns?

Fer del hobby la meva pròpia empresa! ... aquesta és la meva història: començant amb el coachsurfing, després compartint casa meva amb viatgers, d'aquí neix Stay in Girona..., una idea plena d'il·lusió!

El projecte es va fent realitat amb cada nou apartament: triant l'espai, decidint el concepte i el nom, el disseny, montant els mobles, posant tots els complements... en definitiva: transmetent l'ànima de cada apartament, tot inspirat amb la nostra gastronomia i els productes de quilòmetre zero.... Perquè quan tu vinguis, a més de tenir totes les comoditats, sentis l'essència de la nostra terra. Et facilitem tota la informació turística i cultural, horaris, idees... i tot el que necessitis, perquè estem aquí per tu...