Skip to content

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona s’integra a PIMEC Girona com a soci col·lectiu de la patronal

Divendres, 10 novembre 2023

Ambdues entitats sumaran esforços en la defensa i representació dels interessos de les pimes del sector

Girona, 10 de novembre de 2023. El president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, i el president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG), Xavier García, han signat un acord d’adhesió de l’AHTRG a PIMEC com a nou soci col·lectiu. En aquest marc, les entitats han destacat que sumaran esforços en la defensa i representació dels interessos de les empreses del sector per enfortir el teixit associatiu del territori i créixer conjuntament.

Pere Cornellà ha manifestat la seva satisfacció per “comptar amb l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració com a nou soci col·lectiu de PIMEC perquè d’aquesta manera reforçarem conjuntament els interessos d’aquests sectors tan importants en l’economia local i comarcal”. A més, l’AHTRG també forma part del Consell de Comerç de PIMEComerç Girona, presidit per Salvador Giraut.

Per la seva part, el president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Xavier García ha expressat que “ens hem incorporat a PIMEC perquè creiem en les aliances per sumar esforços i així poder enfortir el teixit empresarial del nostre sector“.

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona compta amb unes 175 empreses associades, és una de les associacions més antigues de Catalunya i la primera de Girona i va néixer amb l’objectiu de promoure els sectors de l’hostaleria i la restauració.

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!