6 Locals per prendre una copa a Girona

Divendres, 27 maig 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

L’època de gaudir del bon temps i reprendre l’aperitiu ja ha arribat!

Els dies s’allarguen, les nits s’escurcen i la temperatura convida a relaxar-se en bona companyia.

Ja sigui amb els amics, la parella o la família, la primavera és l’estació ideal per a obrir la gana amb un aperitiu abans de dinar o per prolongar les sortides nocturnes, amb una copa desprès de sopar a l’interior d’un local amb ambient festiu.

A Girona existeixen meravelloses terrasses per a no perdre’s els primers dies de sol, així com locals curiosos i divertits en els quals deixar volar la imaginació i planificar vacances d’estiu, sortides familiars o escapades romàntiques, mentre es tasten begudes variades acompanyades de delicioses tapes i tastets, entre els quals:

Cua de Gall, situada al carrer Ginesta al costat de la Plaça de Catalunya, cocteleria especialitzada en còctels clàssics i d’autor amb alcohol i sense, un ambient festiu i tapes variades.

Imperial Cafè, situat a la Plaça de la Independència, el local amb llarga història a la ciutat compta amb una àmplia terrassa en la qual gaudir de copes variades.

La Malabarista Vermuteria, situada a la Plaça Bell-Lloch al barri vell, està especialitzada en tapes, vins i vermuts per gaudir de l’aperitiu abans de dinar.

La Terrassa de l’Ultonia, situada a l’Hotel Ultonia al carrer Jaume I, reobre les seves portes com a cocteleria en la qual gaudir de copes variades i tastets amb vistes a la catedral.

Sunset Jazz Club, situat al costat de la riba del Ter, aplega als millors artistes de jazz internacionals i ofereix concerts en viu durant tot l’any.

The River Cafè, situat al barri vell a la vora del conegut Cul de la Lleona, el restaurant, cafeteria i pub compta amb una àmplia terrassa i un interior acollidor.

Gaudeix d’un bon aperitiu i allarga les nits amb la millor companyia!