Skip to content

Condemna als actes vandàlics de l’1 de maig

Divendres, 3 maig 2024

El President de l’Associació, Sr. Xavier Garcia, es dirigeix a l’alcade de la ciutat, Sr. Lluc Salellas, per fer-li arribar la seva consternació pels actes vandàlics del dia 1 de maig.

” En representació del sector del turisme i l’hostaleria de la nostra ciutat, em dirigeixo a vostè amb profunda preocupació i consternació respecte a un problema que està afectant greument el nostre gremi i a la imatge de la nostra ciutat: les pintades vandàliques en establiments turístics.

Aquestes pintades, a més de ser un acte de vandalisme en si mateix, estan dirigides de manera explícita contra el turisme, la qual cosa és profundament preocupant per a tots els que depenem d’aquesta indústria per al nostre manteniment i per a l’economia local en general.

El turisme i l’hostaleria són pilars fonamentals de la nostra economia local, generant ocupació, atraient inversió i contribuint al desenvolupament general de la nostra ciutat.

Entenem que el turisme pot generar tensions en algunes comunitats, però aquests problemes han de ser abordats a través del diàleg constructiu i no mitjançant accions destructives que perjudiquen a tota la comunitat. És fonamental que com a líder de la nostra ciutat, prengui mesures immediates i efectives per a abordar aquesta situació.

Demanem de fer costat als propietaris d’establiments afectats oferint ajuda per a la neteja i reparació dels danys.
A més, sol·licitem que es dugui a terme una recerca exhaustiva per a identificar i portar davant la justícia als responsables d’aquests actes vandàlics. “

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!