Skip to content

7 Restaurants asiàtics i peruans a Girona

Divendres, 5 agost 2022

Els viatges de paladar són possibles a Girona! Sense marxar de la ciutat, pots tastar els millors plats amb sabors de tot el món. Existeixen restaurants de tota mena, des de més especiats a més exòtics o amb ingredients saborosos, tots ells ofereixen plats preparats amb tècniques poc utilitzades a la nostra cuina.

Entre els molts tipus de cuina existents mundialment, n’hi ha dos que s’han assentat a Girona, la cuina asiàtica i la cuina peruana. Amb base d’algues, diversos tipus de peixos i salses amb gustos especiats la primera i amb base a hortalisses variades i poc conegudes a Catalunya, potatges de carn i postres molt dolços la segona, aquestes cuines han trobat el seu lloc a la ciutat.

Hi ha molts restaurants en els quals tastar plats tradicionals asiàtics i peruans, entre els quals:

Sabor Perú El Dorado, situat al costat del parc Central de Rafael Masó i Valentí, ofereix plats típicament peruans amb els millors ingredients del continent Sud Americà.

La Riba, situat a la Plaça de la Independència, es tracta del primer restaurant que va oferir sushi a Girona. Els seus plats es poden gaudir amb una magnífica vista del riu Ter.

Misky Wasi, situat al centre de Girona, compta amb una carta tradicional peruana i postres d’elaboració casolana. Es pot gaudir de nits de música en directe.

Nomo, situat al cor del barri vell de la ciutat, la coneguda marca ofereix una àmplia carta de plats japonesos elaborats amb ingredients d’alta qualitat.

Taj Indian, situat en ple centre del barri vell, ofereix plats especiats típics de l’Índia. Des d’arròs aromatitzat fins a estofats de carn, compten amb plats per a vegans i vegetarians.

Umai, situat al centre, es tracta del restaurant que va portar l’alta gastronomia asiàtica a la ciutat. Plats elaborats amb ingredients de qualitat i menús romàntics per a degustar en parella.

U35, situat al centre del barri vell, la famosa cadena porta els seus millors plats de cuina japonesa i especialment sushi a la ciutat.

Dóna’t un viatge de paladar i gaudeix de la millor cuina asiàtica i peruana!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!