Càmping Can Toni Manescal

Càmping Can Toni Manescal

Càmping Masia, Can Toni Manescal
17458 - Fornells de la Selva - Girona
E-mail: campinggirona@campinggirona.com
Telèfon: 647 71 46 54

Com arribar-hi
Web oficial
Càmping Can Toni Manescal

Facebook
Càmping Can Toni Manescal

L'Espai

El Càmping Girona Can Toni Manescal fundat l'any 1991, està situat al terme municipal de Fornells de la Selva, a 8 km del centre de la ciutat de Girona.

En un espai situat en plena naturalesa i ambient rural, a tocar del mar i la muntanya, que acull i acarona poblets rurals i racons idíl·lics a pocs quilòmetres de la seva esplèndida capital, Girona.

L'oferta del Càmping Girona Can Toni Manescal va dirigida a qui vulgui passar unes tranquil·les i relaxades vacances i conèixer tant la ciutat de Girona, la Costa Brava i les diferents rutes pels petits pobles medievals de la comarca, com a qui busqui un turisme actiu i de natura amb rutes a peu o en bicicleta, donat que el càmping es troba a tan sols 2 Km. de la Via Verda exclusiva per a ciclistes i excursionistes, ruta que va del Pirineu de Girona a la Costa Brava passant per la Ciutat de Girona.

Tracte és familiar i àmplia informació personalitzada, cultural, lúdica, paisatgística i gastronòmica segons siguin les seves preferències.  

 

Serveis

Disposen de 45 parcel·les de 200m2 cadascuna, oferint als seus visitants qualitat d'espai,  tranquil·litat, silenci nocturn i no massificació durant la seva estada.

Consta dels serveis bàsics com connexió elèctrica a cada parcel·la, sanitaris i dutxes amb aigua calenta, rentadora, congelador, piscina i servei de bar, tot a disposició dels usuaris del càmping.

La compra es pot fer al poble de Fornells de la Selva.