Actualité

Actualité

Primera edició de la Guia Gastronòmica

Actualité | 26/09/2017

Primera Guia Gastronòmica de la ciutat de Girona

L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) edita la primera Guia Gastronòmica de la ciutat de Girona.

Inspirada en la tradició i la modernitat, s'hi troben establiments de tota la vida i de nova obertura, mostrant les tendències culinàries actuals de la nostra terra, en una edició de butxaca plena de color.

Amb l'objectiu de donar a conèixer els magnífics restaurants, cafeteries, bars i locals de nit als visitants de la ciutat, l'AHTRG ha editat 15.000 exemplars que farà arribar a hotels i d'altres allotjaments de Girona i rodalies.

En català, castellà i anglès, la Guia Gastronòmica, separa els diferents tipus de cuina que es troben a la ciutat, cuina asiàtica, cuina d'autor, cuina de mercat, cuina tradicional, cuina italiana, tapes, bars i cafeteries i locals de nit.

També disposa d'una llegenda dels serveis oferts pels establiments, entre els quals wifi, aparcament de proximitat, accés per a persones de mobilitat reduïda, classificació econòmica i opcions veganes, vegetarianes i per a celíacs.

Finalment un petit mapa de la ciutat, facilitarà la localització dels diversos establiments, per part del lector.

El President de l'AHTRG, Josep Carreras, descriu la guia com a "un recopilatori de la pluralitat gastronòmica que brinda la cuina gironina, amb la seva gran varietat de gustos i tendències. Una eina que vol ser un recurs pràctic i còmode per a tots els paladars que vulguin gaudir-ne".

Fent èmfasis en la unió entre tradició i modernitat que ha inspirat aquesta primera Guia Gastronòmica, la seva presentació als mitjans s'ha dut a terme al restaurant Cal Ros, restaurant emblemàtic de Girona, que recentment ha reobert les seves portes al públic oferint cuina d'autor a la imatge del nou Xef i Director, Marc Fiol.

 (Fotografia, de dreta a esquerra: President de l'AHTRG, Josep Carreras Espígol, Tinenta d'alcaldia de l'Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, Director i Xef del restaurant Cal Ros, Marc Fiol Palmada).

 


< Anar a la secció Actualité