Vés al contingut

6 Cafeteries de Girona

Divendres, 9 setembre 2022

Amb l’arribada de l’inici de curs, tornen els matins de despertador, les corre-cuites i la son.

Si no temps temps d’esmorzar a casa, necessites fer una pausa a mig matí o et ve de gust un bon berenar, el millor lloc per a gaudir d’una estona relaxada és una cafeteria. Cafès, tes, sucs, minis i pastes, tot el que puguis voler per ben despertar o per arrodonir la tarda, ho pots trobar a l’interior o a la terrassa d’aquests locals.

A Girona hi ha moltes cafeteries, entre les quals:

Bar Centro, situat a la zona de Pedret – Pont Major al costat d’un parc infantil, ofereix una gran varietat de begudes, tapes, entrepans freds i calents i plats combinats que es poden degustar a l’interior o a la seva terrassa.

Bar Les Claus, situat al poble de Sant Julià de Ramis, és el punt de trobada per a prendre un cafè amb un mini o una cervesa amb unes patates fregides.

Bescuit, situat en ple centre de la ciutat al carrer Joan Maragall, ofereix esmorzars, dinars i berenars, així com cafès, begudes variades i tastets per a picar durant tot el dia.

Cafeteria Nimh’s, situada al costat de la plaça de Josep Pla al costat d’un parc infantil, compta amb una àmplia terrassa per a esmorzar, dinar i berenar.

Savoy Cafè, cafeteria de l’Hotel Peninsular, situada al centre de Girona al carrer Nou. Ofereix serevis de cafeteria així com menú del dia.

The Club Cafè, situat al PGA Catalunya Resort, ofereix una gran varietat de begudes, tapes i tastets nacionals i internacionals.

Per un cafè, una copa, un berenar o un dinar ràpid, escull cafeteria i gaudeix!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!