Skip to content

7 restaurants per menjar una hamburguesa a Girona

Divendres, 3 juny 2022

L’hamburguesa amb patates fregides, el clàssic americà que ha anat assentant-se en la gastronomia europea fins a convertir-se en part de la seva cuina, és molt present a la ciutat de Girona.

La simplicitat del plat compost per dos elements, un entrepà i el seu acompanyament, ha donat la possibilitat als cuiners de ser creatius i convertir un “àpat ràpid” en una deliciosa combinació de sabors, vegetals, carns i pans.

Des de l’hamburguesa de vedella, passant per la de pollastre, l’hamburguesa de diferents carns vegetals o la de peix, existeixen tantes variants com cuiners que les preparin.

A Girona hi ha molts restaurants que tenen hamburgueses en les seves cartes o que estan especialitzats en aquest plat, entre els quals:

Brots de Vi, situat al cor del barri vell de Girona aquest petit restaurant compta amb una agradable terrassa i una àmplia carta amb plats molts diversos entre els quals, hamburgueses de vedella de Km.0 i de carn vegetal. Els seus plats es poden acompanyar per copes de la seva gran selecció de vi.

Cankok’s, situat a Bescanó, és un restaurant cafeteria obert des de l’esmorzar fins el sopar i està especialitzat en hamburgueses d’autor, els Koks i les Kreps dolces i salades. Els acompanyaments de les hamburgueses són tan variats com les seves carns, entre les quals n’hi ha de vegetals.

Croak’s, situat al centre de Girona, es tracta d’un restaurant cafeteria que ofereix begudes, tapes, entrepans, amanides i plats variats. Les seves hamburgueses són amb carn de Km0 i compten amb carn vegana amb la que elaboren hamburgueses, sandvitxos i wraps.

Fock Viu, situat al bell mig de la Plaça de la Independència de Girona, aquest restaurant desenfadat i d’ambient divertit compta està especialitzat en carn a la brasa i compta amb diversos tipus d’hamburgueses i d’acompanyaments per a satisfer a tots els paladars.

Kim’s, situat a la vora del parc de la Devesa de Girona, es tracta d’un restaurant de menjar ràpid gironí. La seva carta compta amb menús complerts, begudes i entrepans calents i freds, entre els quals, hamburgueses de carn i de pollastre.Els seus plats es poden degustar a l’establiment o demanar per emportar.

König, situat al centre de Girona, aquest restaurant especialitzat en entrepans, ofereix una àmplia selecció d’hamburgueses amb diferents tipus de pans, salses i carns, entre les quals opcions de carns vegetals. També compta amb diversos tipus d’acompanyaments i tapes variades.

Pollos Wendy, situat al costat del parc de la Devesa de Girona, aquest restaurant de menjar ràpid està especialitzat en pollastre arrebossat i hamburgueses tant de pollastre com de carn, acompanyades per patates fregides, nachos i amanides. Tota la seva carta està ideada per menjar al local o per emportar.

Tasta-les i descobreix totes les possibilitats que ofereix la clàssica hamburguesa amb patates!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!