6 restaurants en família a Girona

Dimarts, 3 maig 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

L’arribada de la primavera convida a fer àpats en família. Aquests s’han de fer sense pressa, gaudint del bon temps, en una terrassa o ampli menjador, acompanyats de pa amb tomàquet, postres artesanals i sobretaules amb aroma a cafè. L’olor de la brasa barrejada amb els primers regalims de gelat, evoquen moments d’infància, de primeres calors primaverals i de llargs caps de setmana. A Girona s’hi troben molts restaurants en els que gaudir d’un bon dinar o sopar familiar, entre els quals:

Can Barris, obert des del 1949, està especialitzat en cargols a la llauna i cuina tradicional catalana.

Can Joan d’Adri, Situat a la Vall de Llèmena, entre Rocacorba i les gorgues de Canet, disposa de parc infantil, terrassa i gran menjador.

Can Rajolet, Especialitzat en esmorzars de forquilla i cuina catalana, ofereix menú diari per dinar i un ampli menjador per a colles i grans famílies.

Mas Canyet, Al peu de les Gavarres en un entorn immillorable, ofereix menú diari i carta típicament catalans, amb espai de joc per als nens.

Mas Nou, Especialitzat en carns a la brasa i cuina tradicional, disposa d’un ampli jardí envoltat de bosc i d’espai per als més petits.

Restaurant Bar El Racó de Fontajau, situat a Girona, ofereix cuina tradicional catalana en forma de menú diari i de tapes variades.

Celebra l’entrada de la primavera, gaudint d’un bon àpat amb bona companyia!