6 Restaurants per a celebracions a Girona

Divendres, 26 agost 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

Aniversaris, casaments, trobades amb la família, amb els amics o amb els companys de feina. Són moltes les ocasions en les quals una celebració es gaudeix més en un etorn agradable davant d’un bon àpat.

Si bé en certs establiments a vegades pot ser difícil trobar un espai suficientment ampli, menús adaptats o amb zones reservades, existeixen restaurants especialment preparats per acollir aquesta mena d’esdeveniments.

A Girona n’hi ha molts entre els quals:

Can Toscà, situat a Canet d’Adri, està especialitzat en acollir casaments i batejos. Es tracta d’una antiga masia reformada que ofereix menús especials per a celebracions a l’interior o en el seu ampli jardí.

La Riera, situat al poble de Sant Martí Vell, la seva especialitat són els àpats de celebració. Compta amb un entorn immillorable, envoltat de bosc i muntanyes, amb un gran espai de menjador a l’aire lliure.

Mas Marroch, situat a Vilablareix a les afores de Girona, el conegut saló de banquets de la família Roca ofereix alta gastronomia en forma de menús per a casaments i esdeveniments de tota mena.

Mimolet, situat al barri vell de Girona, ofereix una cuina d’alta gastronomia en un entorn modern, desenfadat i alhora elegant. Compta amb zones reservades per acollir grups.

Sant Martí, situat al poble de Sant Martí Vell, ofereix una carta amb cuina de mercat i creativa. Compta amb una àmplia terrassa per acollir tota mena de celebracions.

Torre Bonica, situat a les afores de Girona, es tracta d’una masia restaurada que compta amb espais reservats per acollir grups. Ofereix una cuina tradicional catalana amb productes de temporada.

Qualsevol excusa és bona: reuneix amics i família i gaudeix d’un bon àpat en la millor companyia!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!