Vés al contingut

5 Restaurants per a celebracions a Girona

Divendres, 26 agost 2022

Aniversaris, casaments, trobades amb la família, amb els amics o amb els companys de feina. Són moltes les ocasions en les quals una celebració es gaudeix més en un etorn agradable davant d’un bon àpat.

Si bé a vegades pot ser difícil trobar locals amb suficient espai, menús adaptats o amb zones reservades, existeixen restaurants especialment preparats per acollir aquesta mena d’esdeveniments.

A Girona n’hi ha molts entre els quals:

Can Toscà, situat a Canet d’Adri, està especialitzat en acollir casaments i batejos. Es tracta d’una antiga masia reformada que ofereix menús especials per a celebracions a l’interior o en el seu ampli jardí.

Mas Marroch, situat a Vilablareix a les afores de Girona, el conegut saló de banquets de la família Roca ofereix alta gastronomia en forma de menús per a casaments i esdeveniments de tota mena.

Mimolet, situat al barri vell de Girona, ofereix una cuina d’alta gastronomia en un entorn modern, desenfadat i alhora elegant. Compta amb zones reservades per acollir grups.

Sant Martí, situat al poble de Sant Martí Vell, ofereix una carta amb cuina de mercat i creativa. Compta amb una àmplia terrassa per acollir tota mena de celebracions.

Torre Bonica, situat a les afores de Girona, es tracta d’una masia restaurada que compta amb espais reservats per acollir grups. Ofereix una cuina tradicional catalana amb productes de temporada.

Qualsevol excusa és bona: reuneix amics i família i gaudeix d’un bon àpat en la millor companyia!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!