Vés al contingut

7 restaurants al centre de Girona

Divendres, 1 juliol 2022

Amb l’arribada de l’estiu, és molt comú decidir sortir a menjar fora de manera improvisada.

Gaudir d’un bon àpat en un interior ben aprovisionat d’aire condicionat al migdia i gaudir de les nits fresques en una terrassa. Moltes vegades queda poc temps per a decidir el lloc on anar i acabem menjant en locals cèntrics, als que puguem accedir a peu sense necessitat de desplaçar-nos en cotxe.

Ja siguin cuines tradicionals, de tapes, de menjar casolà o gastronòmic, hi ha molts de restaurants que es troben al centre de Girona i que ofereixen dinars i sopars, entre els quals:

Artusi, situat al bell mig del barri vell, ofereix tapes, menús i carta en una cuina variada i de temporada. Des de l’esmorzar, passant pel dinar, el berenar i el sopar, es pot gaudir d’un àpat saborós a l’interior i a la terrassa.

Bau Bar, situat als peus de la catedral de Girona, ofereix una cuina tradicional catalana elaborada amb productes de proximitat i una cuina que varia segons la temporada.

Can Marquès, situat al costat de la Plaça del Lleó, ofereix una cuina tradicional, de temporada i casolana. Amb menú diari i carta, és un restaurant històric de la ciutat.

Casa Marieta 1892, situat a la Plaça de la Independència de Girona, té una carta basada en els productes de temporada amb els que elabora plats tradicionals de la cuina catalana.

Índigo, situat a l’edifici de l’Hotel Carlemany a la Plaça Miquel Santaló i Pavor, ofereix serveis de cafeteria i de restaurant amb una carta variada i de temporada, consistent en tapes, begudes, plats i menú.

Plaça del Vi 7, situat a la Plaça del Vi just davant de l’Ajuntament de Girona, ofereix tapes elaborades amb productes de proximitat i de Km 0, així com una gran varietat de vi a copes i ampolla.

Si No Fos, situat davant de la Plaça de Catalunya, ofereix menús variats, plats i brasa, tot elaborat amb productes de temporada, proximitat i Km 0, a l’interior o a la terrassa.

Si no saps on menjar, surt a passejar i escull!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!