7 restaurants al centre de Girona

Divendres, 1 juliol 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp

Amb l’arribada de l’estiu, és molt comú decidir sortir a menjar fora de manera improvisada.

Gaudir d’un bon àpat en un interior ben aprovisionat d’aire condicionat al migdia i gaudir de les nits fresques en una terrassa. Moltes vegades queda poc temps per a decidir el lloc on anar i acabem menjant en locals cèntrics, als que puguem accedir a peu sense necessitat de desplaçar-nos en cotxe.

Ja siguin cuines tradicionals, de tapes, de menjar casolà o gastronòmic, hi ha molts de restaurants que es troben al centre de Girona i que ofereixen dinars i sopars, entre els quals:

Artusi, situat al bell mig del barri vell, ofereix tapes, menús i carta en una cuina variada i de temporada. Des de l’esmorzar, passant pel dinar, el berenar i el sopar, es pot gaudir d’un àpat saborós a l’interior i a la terrassa.

Bau Bar, situat als peus de la catedral de Girona, ofereix una cuina tradicional catalana elaborada amb productes de proximitat i una cuina que varia segons la temporada.

Can Marquès, situat al costat de la Plaça del Lleó, ofereix una cuina tradicional, de temporada i casolana. Amb menú diari i carta, és un restaurant històric de la ciutat.

Casa Marieta 1892, situat a la Plaça de la Independència de Girona, té una carta basada en els productes de temporada amb els que elabora plats tradicionals de la cuina catalana.

Índigo, situat a l’edifici de l’Hotel Carlemany a la Plaça Miquel Santaló i Pavor, ofereix serveis de cafeteria i de restaurant amb una carta variada i de temporada, consistent en tapes, begudes, plats i menú.

Plaça del Vi 7, situat a la Plaça del Vi just davant de l’Ajuntament de Girona, ofereix tapes elaborades amb productes de proximitat i de Km 0, així com una gran varietat de vi a copes i ampolla.

Si No Fos, situat davant de la Plaça de Catalunya, ofereix menús variats, plats i brasa, tot elaborat amb productes de temporada, proximitat i Km 0, a l’interior o a la terrassa.

Si no saps on menjar, surt a passejar i escull!