Skip to content

7 locals dolços de Girona

Divendres, 19 agost 2022

Per esmorzar o berenar, a mig matí o al llarg la tarda, qulasevol moment és bo per a donar-se una pausa amb una dolça. Des de les creps de xocolata, a les pastes de crema pastissera, passant pels pastissos de nata muntada o les tartaletes de fruites, totes les opcions es poden acompanyar d’un cafè o d’un te i gaudir d’una estona ensucrada.

A Girona hi ha molts establiments en els quals passar una estona llaminera si es té temps o demanar per emportar i endolcir un passeig. Amb terrasses per l’estiu, cadires còmodes i calentes per l’hivern o amb servei de take away per a totes les ocasions, descobreix alguns dels locals més dolços de la ciutat:

Creperia D’Aquí Girona, situada al bell mig del barri vell de la ciutat, està especialitzada en creps de tota mena: tots els dolços imaginables poden farcir aquestes delícies que es poden degustar al local o per emportar.

Gelateria D’Aquí Girona, situada a la pujada de Sant Feliu, ofereix gelats artesanals de tots els sabors amb una gran varietat de toppings perquè cada cadascú pugui crear la seva pròpia dolça glaçada.

L’Exquisit Factory, situat al carrer de Sant Gregori a prop del parc de Fontajau, es tracta d’un restaurant & coffee en el qual es pot gaudir d’esmorzars, brunch, dinars i sopars, amb una gran varietat de dolços.

Praliné, situada al barri de Montjuïc, es tracta d’una pastisseria / espai gastronòmic en el qual es poden degustar gran varietat de pastes, pastissos i tartaletes i acompanyades de begudes calentes i fredes.

Saratoga Marquès de Camps, situat al centre a la Plaça Marquès de Camps, es tracta d’un espai en el qual gaudir d’un esmorzar, dinar o berenar. Compta amb una gran varietat de pastes, postres i tastets dolços.

Tornés,situada al costat del Parc Migdia, la coneguda pastisseria ofereix des de fa poc serveis de cafeteria, per tal de que tothom pugui tastar les seves dolces acompanyades d’un bon cafè.

Xocolateria L’Antiga, situada a la Plaça del Vi just davant de l’Ajuntament i amb una llarga historia a la ciutat, és l’espai ideal per prendre una bona tassa de xocolata calenta amb pastes i dolços variats.

En companyia o en solitari, dona’t un break dolç i guadeix!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!