Vés al contingut

7 Restaurants Gastronòmics a Girona

Divendres, 22 abril 2022

Girona és una parada obligatòria pels amants de la gastronomia.

Durant anys ha estat l’epicentre de l’alta gastronomia a nivell mundial i en actualitat ho segueix essent.

Amb una tradició rica de receptes catalanes i plats mediterranis, la gran varietat de productes de la zona han inspirat als Xefs de la ciutat que han volcat tota la seva creativitat a la cuina.

Hi ha molts restaurants d’alta gastronomia a Girona, entre els quals:

Can Peret, situat a Cassà de la Selva, elabora els seus plats com a homenatges a la cuina tradicional catalana, des d’una visió avantguardista i amb tocs d’autor.

El Celler de Can Roca, guardonat com el Millor Restaurant del Món, el Celler de Can Roca ha revolucionat la cuina a nivell mundial, gràcies a la creativitat dels seus plats.

Duc de l’Obac, situat a Bonmatí, entre Girona i Anglès, ofereix una cuina inspirada en els plats tradicionals catalans amb tocs d’autor. Carta variant segons la temporada.

La Reserva Espai Gourmet, situat al centre de Girona, és un espai dissenyat per a degustar productes d’alta qualitat. La seva gran terrassa és el millor lloc per a gaudir del bon temps.

Massana, guanyador d’una estrella Michelin, proposa una experiència culinaria i sensorial als seus comensals en un ambvient tranquil, relaxat i acollidor.

Pocavergonya Bistró, El caràcter desenfadat, alegre i informal de la seva decoració es troba en els plats creatius i innovadors elaborats amb productes de qualitat i temporada.

Normal Restaurant, la darrera aposta dels germans Roca es troba al centre de Girona. Un restaurant Normal amb plats normals d’inspiració tradicional catalana.

Girona, és la ciutat de l’alta gastronomia!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!