Vés al contingut

Rocambolesc Confiteria obrirà el proper març 2022

Dimecres, 23 març 2022

La Rocambolesc Confiteria obrirà les seves portes el proper mes de març 2022. L’obertura ha estat anunciada per Jordi Roca a les seves Xarxes Socials. La confiteria que oferirà tot tipus de llaminadures, caramels, galetes i dolços en general, és un projecte creat per Alejandra Rivas i l’equip del Rocambolesc.

La confiteria estarà situada al local que es troba al costat de la gelateria Rocambolesc, al carrer de Santa Clara confluint amb l’entrada del Pont Eiffel. La decoració de la botiga tindrà una vegada més un disseny divertit i dolç que convidarà als vianants a entrar per tastar els nous sabors que una vegada ofereix la família Roca.

La Rocambolesc Confiteria es suma als projectes que la família ha obert recentment a Girona, l’Hotel Boutique Casa Cacao (situat a Plaça Catalunya, 23) i el Normal Restaurant (situat a la Plaça de l’Oli, 1) i fora de la ciutat, Rocambolesc Barcelona (situat a la Rambla, 51-59), Rocambolesc Madrid (situats a planta 7 El Corte Inglés, C. Serrano, 52 i Plaça de San Miguel, 13) i Rocambolesc Estats Units (Uptown park boulevard, 1101-10 Houston).

En el nou espai de dolços del Rocambolesc s’hi podran trobar creacions de temporada com mones de Pasqua, torrons de Nadal i tauletes de xocolata amb ingredients canviants segons les estacions, tal com ha declarat en Jordi Roca. A partir del mes de març 2022, Girona serà una mica més dolça!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!