Vés al contingut

6 Restaurants per menjar en grup

Divendres, 29 juliol 2022

Gaudir d’un àpat en companyia de família o amics, és la millor manera de convertir qualsevol dia en una celebració. Les trobades que permeten tastar plats nous o assaborir alguns que ja coneixem i que sabem que ens agraden, permeten relaxar-se i desconnectar del dia a dia, convertint el dinar o el sopar en un moment de relax i alhora de festa.

Ja sigui a l’interior d’un local ben decorat o a l’exterior en una terrassa a la fresca, els àpats en grup són l’ocasió perfecte per posar-se al dia, parlar de tot i res i esbargir-se.

La manca d’espai a vegades pot dificultar aquesta mena de reunions, tot i que existeixen restaurants amb espais prou amplis i específics per acollir-les, entre els quals:

Can Xifra, situat a Cartellà està especialitzat en cuina tradicional catalana, amb embotits de primera qualitat i guisats com el conill a la rabiosa o el rostit de pagès. Disposa d’espai interior i exterior per als grups.

Can Xiquet, situat a Campllong ofereix una cuina de mercat basada en productes del territori, de Km.0 i de qualitat. Es tracta d’una masia restaurada amb espais per a grups reservats i una àmplia terrassa.

Dúplex, situat al centre de Girona al costat del parc de la Devesa, està especialitzat en cuina tradicional catalana amb productes frescos i de qualitat. Compta amb espais per a grups a l’interior i a la terrassa.

Grions, situat a Sant Feliu de Buixalleu té una carta basada en productes autòctons de la comarca de la Selva. Compta amb espais per a grups a l’interior i a l’exterior així com una àmplia zona per a nens.

Maràngels, situat a Sant Gregori en una masia del segle XVII.Ofereix una gran varietat de vi així com una àmplia carta que varia quatre cops l’any segons els productes de la temporada.

Tomàquet, situat a Girona a la zona de Palau, disposa d’una àmplia terrassa ideal per a gaudir dels vespres d’estiu. La seva carta conté plats típics mediterranis i carns a la brasa.

Tasta’ls tots en colla d’amics o en família i gaudeix!

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!