Vés al contingut

Roca Sant Julià

Dimarts, 2 agost 2022

Els germans Roca i tot el seu equip comencen un nou camí al Castell de Sant Julià de Ramis a Girona.

Tal com han comunicat a través de les seves xarxes socials, la família convertirà el Castell de Sant Julià en un centro gastronòmic i cultural. El projecte té com a objectiu la transformació de l’antiga Fortalesa en un complex que comptarà amb diversos espais.

Un hotel, un restaurant, una destil·leria, un espai expositiu sobre “Cuina, consciència i recerca”, la “Roca Acadèmia” o el “Roca Recicla” a més d’un espai per a esdeveniments. Els diferents projectes es posaran en marxa durant els propers 2 anys.

La “Destil·leria Esperit Roca” definida com “una interpretació lliure de l’alquímia per destil·lar l’essència d’un lloc salvatge“, té prevista la presentació al públic durant la tardor d’aquest any 2022.

El “CCR“, un espai expositiu sobre “Cuina, consciència i recerca” que encapçala els projectes audiovisuals de gastronomia amb què els germans Roca volen donar una visió més lúdica i cultural de la seva aposta per la muntanya dels Sants Metges de Sant Julià i tal com descriuen es tracta d’un espai “On fer créixer els nostres equips, activar el talent intern i construir un escenari gastronòmic, cultural i mediambiental”, arribarà de cara a l’any 2024.

El “Roca Recicla” que defineixen com “un espai per donar una segona vida al material utilitzat en els processos de cuina i sala, així com els residus generats”, també arribarà durant l’any 2024.

Finalment, els germans Roca portaran a Sant Julià la seva acadèmia “seguint el camí docent iniciat a La Masia d’El Celler de Can Roca, on s’han portat a terme formacions vinculades a diferents institucions educatives des del 2013“.

Aquest projecte es suma al conjunt de negocis que la família té a la ciutat de Girona , El Celler, el Mas Marroch, el Normal, els dos Rocambolesc i l’Hotel Boutique Casa Cacao.

Estigues al dia i no et perdis res a Girona!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!